Mijn favorieten

Partners


Van Scherpenzeel Makelaars werkt samen met een aantal organisaties op regionaal en landelijk niveau. Dit zijn o.a.


Stichting Portaal
Uitponden van diverse complexen huurwoningen. Dit betreft appartementen en eengezinswoningen. Om het woningbezit onder starters te bevorderen zijn diverse subsidieregelingen van toepassing. In het algemeen zijn de maandlasten voor starters bij kopen lager dan bij
huren.
 Syntrus Achmea Vastgoed
Uitponden van vrije sector huurwoningen in Maarssen en IJsselstein. Dit betreft verschillende typen eengezinswoningen.Segesta Groep
Met als slogan 'Vastgoed met Meerwaarde' exploiteert de Segesta Groep vastgoed door het hele land. Van Scherpenzeel Makelaars is onder meer partner van Segesta Groep bij de verhuur van appartementen aan de Dr. Plesmanlaan in Maarssen.


Gemeente Stichtse Vecht
Voor vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot onroerend goed, zijn wij een vaste gesprekspartner voor de gemeente Stichtse Vecht.

Stichtse Vecht Makelaars, onderdeel van de VS-groep
Van Scherpenzeel Makelaars werk nauw samen met Stichtse Vecht Makelaars om doorstroming in de woningmarkt te stimuleren. Het doorverwijzen van woningzoekende vergroot over- en weer de kans op verkoop. De VS-groep vergroot verkoopkansen.
Stichting Hulphond Nederland
Van Scherpenzeel Makelaars voelt een maatschappelijk verantwoordelijkheid. Wij ondersteunen reeds geruime tijd, intensief de honden van Stichting Hulphond Nederland; "een huis voor u, een thuis voor hen!"

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring