Mijn favorieten

Verkoop

De verkoop van uw woning is maatwerk. Of u nu woont in Maarssen, Maarssenbroek, Oud Zuilen of Tienhoven, in de gemeente Stichtse Vecht en de directe omgeving voelen wij ons als een vis in het water.De verkoop van uw woning is maatwerk. Of u nu woont in Maarssen, Maarssenbroek, Oud Zuilen of Tienhoven, in de gemeente Stichtse Vecht en de directe omgeving voelen wij ons als een vis in het water.

Bij de invulling van onze dienstverlening houden wij rekening met uw wensen en stemmen wij onze verkoopaanpak af op de eigenschappen van uw woning. Nadat wij een realistische, marktconforme, verkoopopbrengst voor uw woning hebben vastgesteld wordt een vraagprijs bepaald.  

Een goede presentatie beïnvloedt in belangrijke mate de verkoopsnelheid en -opbrengst van uw woning. De presentatie van uw woning wordt onder meer ondersteund met professionele foto’s en 360 graden technieken, digitale plattegronden met 3D presentatie, Google street-view en video’s.

Voor de communicatie staan ons diverse media ter beschikking waaronder: Funda, onze veel bezochte website, advertenties in verschillende media, social media en misschien wel het belangrijkste: ons eigen relatienetwerk. Wist u dat de kans dat uw koper in de directe omgeving van uw woning door ons wordt gevonden 85% is?

Belangrijk onderdeel van het verkoopproces zijn de bezichtigingen. Al onze buitendienstmedewerkers zijn gecertificeerd en verstaan hun vak. Als een gegadigde een te koop staande woning bij Van Scherpenzeel Makelaars wil bezichtigen dan leggen wij geen barrières om tot een afspraak te komen. Wij wonen centraal in ons werkgebied waardoor een afspraak buiten kantooruren geen probleem is. 

Het ruime en gevarieerde woningaanbod stelt ons in staat om naast de NVM Open Huizen-dagen ook zelfstandig activiteiten te verzorgen. Hierdoor bieden wij onze relaties extra mogelijkheden om de te koop staande woning extra onder de aandacht te brengen.

Niet voor niets dat woningen bij Van Scherpenzeel Makelaars de beste kans op verkoop hebben. Onze courtage is altijd concurrerend en is afhankelijk van de dienstverlening die u van ons verlangt.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring