Mijn favorieten

Verhuur

Wilt u uw woning (tijdelijk) verhuren? De vraag naar huurwoningen is groot. Wij kennen de mogelijkheden maar ook de risico’s als niet de juiste afspraken in een huurovereenkomst worden opgenomen. Verhuur is namelijk mogelijk onder verschillende voorwaarden.

Zorgvuldigheid bij het aangaan van een huurovereenkomst is een vereiste. Een toekomstige huurder wordt door ons standaard uitgebreid gescreend. Hieronder valt onder meer een credit- en antecenten onderzoek met de NVM Woontoets. Een veilig idee.

Zoekt u een huurwoning dan hebben wij regelmatig woningen voor tijdelijke verhuur beschikbaar. Daarnaast verzorgen wij voor diverse beleggers de verhuur van vrije-sector huurwoningen. Bij deze woningen gaat het om huurovereenkomsten voor onbepaalde tijd.

Wij zijn thuis in de regelgeving met betrekking tot verhuur van woonruimte op basis van de Leegstandswet. In overleg met u bepalen we de te nemen stappen voor het verkrijgen van een Leegstandswet vergunning, voor het veilig verhuren van uw te koop staande woning.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring